24.6.24

Blinkende lygter: Live-reading

Sammen med Østerbro Teater fejrer vi, at det nu er 20 år siden at Blinkende lygter var nomineret til Robert Prisen i hele 10 kategorier og lader nogle af Danmarks bedste skuespillere puste nyt liv i manuskriptet, ved en ekstraordinær live-reading af Anders Thomas Jensens originale manuskript – med et 180 graders køns-twist.

Et godt filmmanuskript er nemlig godt, selv uden billederne og uagtet hvordan (køns-)rollerne er fordelt. Denne reading kan kun opleves én gang, og som vi ved fra vores meget populære live-reading med kønsskifte på ‘Den eneste ene’ i 2019, så bliver det en aldeles uforudsigelig og forrygende sjov aften.

Kom og hør replikker som ‘Det er en syg høne der har lagt det æg’, ’Faktisk så er Ove Ditlevsen en af vores største digtere’ og Vi ku’ jo ikke have sådan en flok bavianer til at rende rundt og skide i skovbunden’.  De ikoniske drengerøvsreplikker bliver ikke mindre sjove af at blive læst af kvinder – faktisk tværtimod.

Fredag d. 14. maj kl. 19.00 på Østre Gasværk.
Læs mere og køb billetter HER

Medvirkende: Benedikte Hansen, Lise Baastrup, Ida Cæcilie Rasmussen, Anne Vester Høyer, Camilla Lau, Mathilde Arcel Fock, Anne Sofie Wanstrup, Rasmus Botoft og Anders Budde og Oliver Zahle
Live-readingen af ‘Blinkende lygter’ er realiseret med støtte fra Østerbro lokaludvalg

Læs også

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få info om Danmarks Filmakademis aktiviteter. Medlemmer modtager automatisk nyhedsbrevet.

Tilmeld dig her (åbner nyt vindue)